Györfi András

A higgadt, mérsékelt és megfontolt házigazda

2018. június 25. 22:44 - Györfi András szerk

sculpture-1801600_960_720.jpg

Van valami diszkrét bája annak, amikor valaki nulla egész nulla, nulla, nulla önreflexióval éli az életét. Korábbi posztokban már leírtam többször is, sok olyan lépése volt a kormányak az emútnyócév során, amivel mélyen egyetértettem. 

A kormány holdudvarának ikonikus alakja, Bayer Zsolt felett viszont nem tudok napirendre térni. Az "idióta barom állatok", a "vérükön és a taknyukon" aranyköpések eredője már sokadik hónapja vezeti új műsorát a Mészáros birodalom által benyelt ECHO TV csatornáján.

A "Bayer show" ránézésre féltucat megrendelt nyugdíjas előtt felvett adásai még keresik a pontos profilt, az esti "show" és a politikai megmondás kínos elegyét mutatja a műsor egyelőre. Amire fel-fel kapom a fejem a YouTube-on nézett adások kapcsán viszont nem is a formátum, hanem a felkonf szövege.

"...higgadt, mérsékelt és megfontolt házigazda..."

Így a szöveg. Egészen döbbenetes. Le a kalappal a műsorvezető előtt, hogy hosszú évek, évtizedek óta vállalja személyiségét, szinte mindent kimond, amit csak gondol méghozzá úgy, ahogy az jön. Ezzel nincs semmi baj, de kinek jutott eszébe ezt a szöveget megírni a közismerten véresszájú műsorvezetőnek?

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása