Györfi András

AI Aisle, a mesterséges intelligencia piactér

2023. február 02. 10:35 - Györfi András szerk

circuits-5076887_1280.png

Erősen indult 2023 is, ám idén mindannyiunk szerencséjére nem egy újabb háború, hanem egy új technológia rúgta be az ajtót. Az évtizedek óta ígérgetett AI már nem a megfoghatatlan jövő távoli üzenete, hanem a hús-vér valóság.

A ChatGPT csupán az egyik döbbenetes eszköz, ami már bárhol, bárki számára elérhető, vannak már kép- és videókészítő, zenealkotó, szövegíró-fordító platformok, amik pillanatok alatt valósítják meg azt, ami egy embernek napok, akár hetek munkája.

A kínálat hirtelen egy kicsit mintha túl nagy is lenne, éppen ezért indult az AI Aisle, egy könnyen használható oldal, ami kategóriákra bontva sorolja, értékeli is a legfontosabb mesterséges intelligencia eszközöket. Ráadásul híreket is kapunk, sőt még a meghatározó AI cégek részvény-árfolyamait is láthatjuk. Ingyenesen elérhető, itt, nézzétek meg!

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása