Györfi András

Ezért ne dicsekedj a 4Chan közösségnek

2017. december 16. 21:45 - Györfi András szerk

thanksforyourservice.jpg

Legendák terjednek a 4Chan felhasználóiról. A trollkodás Mozartjai akik pillanatok alatt szednek ízekre bárkit, aki kivívja haragjukat. Vagy csak úgy, puszta szórakozásból. Ha 100 pizza érkezik az ajtódhoz amit ki kell fizetned, azzal még olcsón megúsztad. Ha kommandósok rúgják rád az ajtót abban a hiszemben, hogy téged keresnek évek óta, akkor már lényegesen rosszabbul jártál.

Ha a múltadból ásnak elő valamit, ami kellemetlen, akkor valahol középtájon vagy a büntetésük skáláján. Nemrég egy katonával azonban különösen kellemetlen dolog történt az internet segglyukaként is emlegetett oldalon. Történt ugyanis, hogy kitett egy fotót a csinos barátnőjével azzal a szöveggel, hogy ő bizony most végzett az akadémián, a barátnője annyira dögös, hogy csak na, ő az alfa és kész.

Nem kellett volna. Bár tény és való, sok nő imádja a katonákat, ő is jó okkal hitte, hogy övé a világ, legalábbis a nők terén. A barátnője valóban csinos, viszont a lány múltjában van valami, amit feltehetőleg szeretett volna eltitkolni a fiú elől. Bizony, nem nehéz kitalálni, a lány pornózott, alkalmi jelleggel.

Ezt gyorsan fel is fedezték a szemfüles trollok és egyből szembesítették is nagyképű hősünket azzal, hogy a lány nem feltétlenül olyan nagy fogás, mint ahogy azt ő hiszi. Kellemetlen. Nem tudni, hogy azóta mi lett az ifjú párral, az viszont szinte biztos, hogy a srác nem fog többet kérkedni a "sikereivel" az interneten, a 4Chan-en biztosan nem.

komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2017.12.17. 08:00:43

Kétlem, hogy ne tudott volna róla.
süti beállítások módosítása