Györfi András

Iszonyú menő Bitcoin pólók a Kryptoda.com-tól

2021. október 03. 17:56 - Györfi András szerk

Amint arról mostanra bizonyára értesültetek, a világ, tehát nem Magyarország, nem is Európa, és még csak nem is az északi félteke, hanem a világ első, legeslegeslegeslegelső Satoshi Nakamoto szobra Budapesten kapott helyet, méghozzá a Graphisoft Parkban. Az alapötlet az enyém, erre nagyon büszke vagyok, de egyedül nem tudtam volna végigvinni ezt a projektet.

Részt vett természetesen a Kripto Akadémia, hiszen nekik dolgozom, a MrCoin, hiszen jóban vagyunk, szerepet vállalt a Blockchain Hungary, a Blockchain Budapest is, a hazai piac nagyágyúi közösen hoztak létre valami világraszólót. Rengeteg felajánlást, ajándékot is kaptunk, gyönyörű összefogás bontakozott ki.

Az egyik legszebb gesztus a Kryptoda.com-tól érkezett, két gyönyörű, és baromi klassz póló, amik ráadásul egy-egy NFC chippel is el vannak látva, elég a mellkasához érinteni egy telefont, máris megnyílik az oldaluk, vagy bármilyen más oldal, amit csak szeretnénk. 

Ha szeretnétek egy ilyen pólót, látogassátok meg az oldalukat itt, ha pedig bármilyen más pólót szeretnétek, szintén érdemes felvenni velük a kapcsolatot, mert ez az NFC chipes megoldás remek lehetőség arra, hogy egyediév tegyetek egy ruhadarabot. We are all Satoshi!

unnamed_1.jpg

unnamed_1_1.jpg

komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása