Györfi András

Kriptovaluták amikről le akarsz maradni

2017. december 13. 22:19 - Györfi András szerk

adobestock_166088789-1080x675.jpeg

Boldog, boldogtalan Bitcoin-t akar venni ezekben a napokban, hetekben. Persze, hiszen ha valami szinte töretlenül megy felfelé, akkor kimaradni vétek, ahogy az Animal Cannibals mondta sok éve a dunaparti party-ról. Én is azok közé tartozom, akik szerint ebbe addig kell beszállni, amíg lehet, ha nem ér el egymillió Dollárt a BTC értéke, akkor megeszem a második kedvenc testrészemet, az agyamat.

Ma már azért bele kell nyúlnunk a kis zsebünkbe, ha a híres, neves kriptovalutára fáj a fogunk, de szerencsére van még a nap alatt más is, lássuk azokat a coin-okat, amikről le akarsz maradni! Szigorúan komolytalan tartalom következik, olyan eszközökről lesz szó, amikből még véletlenül se vegyél. Jól szemlélteti a lista, hogy van egy komikus, egyenesen nevetséges oldala is a mostani őrületnek. Persze ha sok felesleges pénzed van, ne késlekedj, vásárolj be ezekből is!

Smurf Coin

Ƀ 0.00000001 a jelen értéke, ennyi BTC-t kell fizetned egy darab coin-ért. Ha gyerekként ez volt a kedvenc meséd, muszáj venned, ki tudja, hogy mi lesz belőle. Bár, hogy mire lesz ez jó, milyen célt szolgál, azt nem tudjuk egyelőre.

Stalin Coin

Hiába, az orosz büszke nemzet, tisztelegniük kell a nagy diktátor előtt, ha másképp nem is, egy teljesen értelmetlen kriptovalutával. Specifikus felhasználási területe nincs, csak úgy van. Ƀ 0.00000001 a jelen értéke.

Halloween Coin

Szép dolog egy-egy ünnep, különösen Amerikában fontos esemény Mindenszentek. Beöltöznek, cukorkát kéregetnek mindenki portáján, logikus, hogy egy coin-t is kellett csinálni ezzel a névvel. Ƀ 0.00000001 a jelen jegyzés.

Kruger Coin

Nem tudom, hogy a híres horrorfilm szereplő ihlette e ezt a kriptovalutát, valószínűleg igen. Az eddigieknél is szomorúbb a jelen értéke, konkrét felhasználási terület, probléma amit megoldana a pénzügyi világban nincs. A pontos értéket nem írom le, nem fér ki ennyi nulla egy sorba.

Jobs Coin

Ha már informatika, legyen kövér. Ki lehetne méltóbb arra, hogy egy új, digitális pénznemet elnevezzenek róla, mint az Apple világhírű alapítója, Steve Jobs. Ƀ 0.00000001 a jelen érték, szintén.

Washington Coin

Magától értetődő, ha a világ egyik legerősebb pénzén, a Dolláron szerepelt az egykori USA elnök, akkor egy kriptovalután is ott a helye. Itt már magasabb az értékelés, Ƀ 0.00000003 áron már kaphatunk is egyet.

Woman Coin

A nemek közötti egyenlőség ma már adott, legalábbis sokat javult a helyzet, már nem a férfiak döntenek mindenről. Legyen hát saját pénze is a nőknek. Ƀ 0.00000010 a jelen érték.

President Trump

Naná, hogy van már Trump kriptovaluta is! Hiszen a neve egyet jelent a sikerrel, ha rátesszük egy coin-ra, akkor biztosan hasítani fogunk! Az értéket itt is inkább eltitkoljuk.

komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása