Györfi András

A világ első Satoshi Nakamoto szobra hamarosan érkezik

2021. augusztus 31. 14:52 - Györfi András szerk

drinks-1283608_1920.jpg

Szeptember 16-án, a budapesti Graphisoft Parkban felavatjuk a világ első szobrát, mely a Bitcoin alkotójának állít emléket. Bő fél éve tartó intenzív munkánk ér véget hamarosan, a nonprofit esemény reményeink szerint világraszóló lesz. Nem csupán a globális kriptopénz-közösségnek, de általában az IT világának is nagy dolog ez, hiszen bármi lesz is a bitcoin, és a kriptopénz-piac sorsa, az biztos, hogy a mögöttes technológia, a blokklánc még sokáig velünk marad.

Az elosztott adatbázisnak is nevezett megoldás ugyanis forradalmi változást hozhat nem csupán a pénzügyekben, de a logisztikába, egészségügyben, tudományos kutatásban, és egy sor egyéb területen egyaránt.

Biztosak vagyunk abban, hogy Satoshi szobra felteszi hazánkat a kriptopénzek térképére, az innováció iránt érdeklődők a világ minden tájáról felkeresik majd az alkotást. Különösen büszke vagyok erre a projektre, hiszen az alapötlet tőlem származik, a megvalósításban természetesen részt vett a Kripto Akadémia, a MrCoin, a Blockchain Budapest, és a Blockchain Hungary csapata is.

Várunk mindenkit szeretettel ingyenes eseményünkre, szeptember 16-án, 17:00-kor, a Graphisoft Parkba! Ha szeretnél részt venni, kérlek jelezz vissza a Facebook eventre. Találkozunk ott!

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása