Györfi András

Okostelefonbiztos láthatatlan autó

2017. május 20. 14:03 - Györfi András szerk

Úgy tűnik probléma az autóiparban az új modellek után kíváncsiskodó, okostelefonnal fotózó emberek hada. Én személy szerint nem értem, hogy minek kivinni egy új autót ha még nem publikus, de lehet, hogy a forgalomban is fontos tesztelni. Lényeg a lényeg, a Ford készített egy újításnak mondott megoldást, olyan anyagba bugyolálják a kocsit, amivel az "láthatatlanná" válik, legalábbis a formái, részletei nagyon nehezen kivehetőek, állítólag fotókon nem is látszanak. Izgi!

 

komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Távoli Fitymacsattogás 2017.08.06. 18:21:34

Ez most annyita láthatatlan, hogy semennyire se. De legalább a figyelmet jobban felkelti, és az a paraszt is lefotózza, aki egyébként rá se szarna.
Ha kicsit lemattítanák a fényezést, leszednék a logót, meg applikálnának rá pár diszkrét rozsdafoltot, az tényleg hatékony lenne.
Az ötlethez a jogokat egyébként fenntartom.
süti beállítások módosítása