Györfi András

Karácsony van már?

2017. december 18. 00:21 - Györfi András szerk

cuando-empiezan-y-terminan-las-vacaciones-de-navidad-en-tu-comunidad.jpg

A karácsony rengeteg készülődéssel, munkával, odafigyeléssel jár. Ajándékokat kell venni, fát kell szerezni, kaját kell gyártani, tömegével. Piát is kell venni, hiszen ebben a pár napban mindenki ki akar kapcsolni. Zenéket kell intézni, bár talán ez az egyik legkönnyebb része. Ki is kell takarítani, hiszen nem várhatjuk a Jézuskát piszkos lakásban! 

A nagy hajtásban néha azt sem tudjuk, hogy hol tartunk éppen, hol járunk pontosan az ünnepi naptárban. Szerencsére azonban az internet mindig a segítségünkre siet, ha egy picit eltájolnánk magunkat. A naptár volt az egyik első alkalmazás, amit a tömegesen elterjedő számítástechnika világában megalkottak nekünk ügyes programozók.

Megjelent nemrég egy újabb rendkívül hasznos, praktikus, segítőkész eszköz. Erre a linkre kattintva pontosan, hajszál pontosan megtudhatjuk, hogy karácsony van e már! Érdemes kattintani, sokat fog segíteni mindenkinek, aki azt se tudja, hogy hol áll a feje a nagy kavarodásban!

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása