Györfi András

Férfiketrec a plázában

2017. július 30. 18:04 - Györfi András szerk

husband-pod-5-xlarge_trans_nvbqzqnjv4bqx4xac64pyzdl5dyfz_bhmo9nbzjrqyfjap-on4syxom.PNG

Akinek volt valaha barátnője, netán felesége, az tudja, egy nővel elmenni vásárolni rémálom. Minden egyes átkozott boltba muszáj bemenni, mindent meg kell nézni, keresgélni kell és legfőképp rengeteget várni. Ugyanis a tapasztaltabb férfiak inkább az egyik folyosói padon várnak. Ekkor lehet telefonokat intézni, híreket olvasni, hülye appokkal megpróbálni agyonütni a pokoli lassan vánszorgó időt.

De a mai világban mindenre van megoldás, egy kínai áruházban zseniális fejlesztéssel álltak elő. A férfiak számára felállítottak néhány kis fülkét, ablakokkal, kényelmes székkel. A lényeg pedig nem más, mint az, hogy régi videojátékokkal játszhatunk amíg az asszony szarakodik. Szerintem remek ötlet, a visszajelzések is többnyire pozitívak. Az viszont döbbenetes és vérlázító, hogy a női vélemények között felmerült az a kifogás, hogy:

ez nem lesz jó, mert lehet, hogy várni kell majd a férjemre, mire befejezi a játékot.

Elképesztő.

komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Burgermeister 2017.07.30. 18:58:09

Ha asszony, barinő, haverina megy plázarungába akkor egyedül megy. Pont.
süti beállítások módosítása