Györfi András

Ha szeretnéd megérteni a Bitcoin működését, itt egy jó könyv

2019. május 12. 01:00 - Györfi András szerk

59730704_10218303703653964_8509028471979114496_n.jpg

Mésfél év munka, tengernyi probléma leküzdése után ezen a héten megjelent egy könyv, melyet négy munkatársmmal hoztunk létre. Azért készülhetett el, mert hiszünk abban, hogy a Bitcoinnak, és általában a kriptopénzeknek, főként a blokklánc technológiának nagy, és egyre nagyobb jelentősége van a világban. Nem titok az sem, hogy a nagybetűs egó is hajtott minket, szerettünk volna elsőként előállni egy komoly könyvvel a kriptopénzek témájában. Sikerült.

Olyan területről van szó, amiről okkal hisszük, hogy hosszú évek mellőzöttsége, érdektelensége után a mindennapok részévé válik, sőt, forradalmi jelentőségű változást hoz a világban. Olyasmi változik meg, ami a munkánktól, érdeklődésünktől függetlenül mindannyiunkat érint, ez nem más, mint a pénz.

kriptopenz_abc_kriptovaluta_gyorfi_pataki_coin_token_bitcoin.jpg

Gyökeresen átalakul a pénz lényege, a következő évek, évtizedek során szinte teljesen elszakadunk a nemzeti, központi bankok, az egyes államok mindenhatóságától a pénzünk kapcsán. A Bitcoin igazságosabb, tisztább, befolyástól mentes pénzrendszert teremt, ami független bármilyen központi hatalomtól, vagy cégtől, hűen szolgálja a gazdaság működését.

A könyvben áttekintjük a blokklánc technológia működését, megismerjük a kriptopénz kereskedés rejtelmeit, szóba kerülnek az ICO-k, bevezetésképp a pénz rövid történetét is összefoglaljuk. Itt rendelhető meg, köszönjük, ha megtisztelsz bizalmaddal!

Kriptopénz ABC - HVG Könyvkiadó 2019

Ismeretterjesztő könyv a blokklánc technológia működéséről, és a bitcoinról, a kriptopénz befektetés, kereskedés rejtelmeiről.

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása