Györfi András

Boldogabbak azok a férfiak, akik telt nőt vesznek feleségül

2019. május 12. 01:02 - Györfi András szerk

dev_raya_muttarak_normalisation_of_plus-size_pr_banner.jpg

Izgalmas kutatásról számolt be a mexikói UNAM egyetem, Filemon Alvarado és Edgardo Morales eredményei szerint "jelentősen" boldogabbak azok a férfiak, akik egy telt hölggyel élnek házasságban. A pszichológia tanszéken végzett munka szerint az úgynevezett plus size nők karcsúbb társaikhoz képest jobban értik férjük igényeit, ez az egyik meghatározó tényező, ami sikeresebb, boldogabb házasságokhoz vezet.

Ennek eredményekép férjeik többet mosolyognak, jobban érzik magukat a bőrükben, a kissé merész végkövetkeztetés szerint ezáltal tovább is élnek. A vizsgálat egyik "melléktermékeként" az is kiderült, hogy a telt nőknek az önbizalmuk is erősebb, kiállnak magukért, gyakrabban mondják ki, amit gondolnak, mint más nők.

Az is kiderült, hogy a plus size nők gyakrabban tekintenek pozitivan az életükre és a házasságukra, mint vékonyabb társaik, ez is jótékony hatást gyakorol a házasságukra. Mindezeken túl a férjeikre nem helyeznek nyomást a külsejük kapcsán, nem várják el, hogy rendszeresen mozogjanak. 

Mostanában szinte divattá kezd válni a plus size, egyre többször jelennek meg a mainstream médiában is telt hölgyek, és urak. Itthon is egyre elfgoadottabbak a teltek, olyannyira, hogy külön társkereső oldal is indult már azoknak, akik ebben a kategóriában szeretnének ismerkedni

komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2019.05.12. 12:28:44

Mennyire volt kiterjedt a kutatás? Csak Mexikóra vonatkozik vagy Latin-Amerikára? Esetleg a világ többi részét is megvizsgálták? Csak azért kérdezem, mert lehet, hogy arrafelé a teltebb nő az ideál és akkor megint oda jutunk, hogy az ideálnak jobban megfelelő nő teszi boldogabbá a férfiakat...
süti beállítások módosítása