Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Györfi András

Spermaleszívó automatát kínál egy kínai cég

2019. április 17. 14:10 - Györfi András szerk

male_infertility_sperm_extractor_semen_collection_for_semen_analysis.jpg

Van az úgy, hogy egy termék csúnyán mellémegy. A lelkes vállalkozók minden igyekezete ellenére kiderül, hogy egyszerűen nincs piac, a projekt megy a süllyesztőbe, milliónyi bukott társa mellé. Ezzel nincs semmi gond, aki valaha vállalkozott, az jól tudja: több a kudarc, mint a siker, tanulni és próbálkozni kell folyamatosan.

Vannak azonban olyan termékek, amiket látva az ember egyszerűen nem érti, hogy mi járhatott az alkotók fejében. Pontosan ilyen az alábbi videóban részletesebben is bemutatott spermaleszívó gép, bizony a vaginát imitáló szerkezet kiszívja a spermát a delikvensből, jól. A hüvely mozgását, egyéb tulajdonságait, például hőmérsékletét is reprodukálja az eszköz, mindent a siker érdekében.

tumblr_pjm723vxhb1qj88rjo1_540.gif

Állítólag egy egészségügyi készülékekben utazó cég van a háttérben, a videó szerint azoknak szól, akik "szégyellősek maszturbálni egy kórházban". Nehéz elképzelni egy spermadonort, aki ahhoz túlságosan meg van szeppenve, hogy kiverje a kórházban, az viszont nem okoz gondot, hogy beletegye a szerszámot egy gépbe, majd különböző gombokkal állítgassa a sebességet, a pulzálást, egyebeket.

Egy személyi edzőként dolgozó kedves barátom a videó megtekintése után azt mondta, hogy a kardio gépeket már ki is lehet dobni, vesz párat ebből a csodából, hatalmasat fog nőni az eladott bérletek száma a teremben. Az mindenesetre biztos, hogy ebben a túl-technologizált világban már nincs semmi személyes, pedig egykor még így nézett ki egy spermadonáció:

Szólj hozzá!
Címkék: 18+

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása