Györfi András

Úgy láthatod az autód, ahogy még soha

2018. december 08. 14:32 - Györfi András szerk

cuba-1197800_1280.jpg

Zseniális megoldást talált a Ford egy problémára, ami az autósokat valószínűleg azóta kínozza, amióta léteznek autók. Ez nem más, mint a szervízzel szembeni bizalom, örök kérdés, hogy a javítandók, amiket felsorolnak mennyire indokoltak, a pénztárcánk csapolása a cél, vagy a biztonságunk.

A megoldás nem egy Mesterséges Intelligencia rendszer, ami valós időben követi az autó számítógépének állapotát, még akkor is, amikor éppen szervízbe ment a kincsünk. Nem valamiféle távolból követhető monitoring rendszer, még csak drónokra sincs szükség.

Egész egyszerűen egy telefont kapnak a kezükbe a szervíz dolgozói, amikor olyan pontjait vizsgálják a család kedvencének, amiket csak ők láthatnak, videóra veszik az egészet, sőt, még kommentárt is fűznek hozzá. Majd megkapjuk a videót, végén a javasolt teendővel és annak pontos árával, gombnyomással dönthetünk a megvalósításról.

komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása