Györfi András

A legextrémebb társkeresők itthon és külföldön

2017. október 14. 15:30 - Györfi András szerk

Szokatlan fétisek a legalitás határán belül

online-dating-header2.jpg

Mindenki vágyik a szeretetre. E mellett persze a szexualitás is egy fontos hajtóerő, de a kettő összefüggéseiről talán majd máskor. Az viszont biztos, hogy amióta van internetek, azóta van online társkeresés. A kilencvenes évek elején indult egyik első amerikai oldal, a Match.com akkorára nőtt, hogy csak na. Akár hiszed, akár nem, napi (!) 150 esküvő van Amerikában, ami az oldalon szövődött szerelmek megkoronázásaként szerveződik.

Nem semmi. A sikereket látva egyre, másra jelentek meg újabb társkereső oldalak, miután azonban a fő csapásvonal telítődött, ügyes vállalkozók elkezdtek fehér foltokat keresni a párkeresési útvesztők térképén. Találtak is, nem kevés úgynevezett niche (egy szűk piacot kiszolgáló) oldal létezik. Összeszedtem itthon és a nagyvilágban a legextrémebb társkereső oldalakat, a listán lesz néhány egészen döbbenetes ötlet is. 

Szereted a pelenkát?

Igen, ez nem tévedés, létezik egy oldal a nagyvilágban, ami azoknak szól, akik felnőtt fejjel szeretnek pelenkába bújni és úgy létezni. Hogy ez miért jó, azt én magam nem tudom megítélni, szerintem egy beteges fétisről lehet szó.

Nemi beteg vagy?

Egy nemi betegség elég kellemetlen dolog lehet, ha másért nem, akkor azért, mert a nemi életedet nagyban korlátozza. Sőt, teljesen korlátozza, nem szép tovább fertőzni a partnered. De ha ő is beteg, akkor semmi gond! Igen, van ilyen társkereső.

Vámpír vagy?

Bizony, nagy az Isten állatkertje. Sokan vannak akik azt képzelik, ők bizony emberi vért isznak táplálék gyanánt, vagyis vámpírok. Értelemszerűen még Nosferatu, Drakula is lehet néha magányos, az éjszaka gyermekei nem feltétlenül elégítik ki minden érzelmi szükségletüket. Kell egy társ. Nekik szól az oldal, de vannak vámpír vadászok is, nem tudom, hogy egy vegyesházasság mennyire működőképes egy vámpír és egy vámpírvadász között.

collins-vampirejpg.jpeg

Nagyon magas vagy?

Vannak emberek akik iszonyú magasak, hiába, a génjeink sokféle testalkatot adnak nekünk. Márpedig ha magas vagy, akár férfiként, akár nőként, akkor a társkeresés nem könnyű. Szerencsére van egy társkereső, ami kifejezetten nekik szól.

Nagyon alacsony vagy?

Ha nagyon alacsony vagy, az szintén szívás a párkeresés végtelen labirintusában, szerencsére azonban erre is van megoldás. Regisztrálj és ismerkedj hasonlóan kicsi emberekkel.

Izgat egy tűzoltó?

Klasszikus fétis az egyenruha, sok nő megbolondul ha meglát egy egyenruhás férfit. Természetesen számukra is adott külön társkereső, nemrégiben itthon is elindult ennek megfelelője. Csak óvatosan a bilincsekkel.

Szeretsz szívni?

Sokat imádják a THC okozta kábulatot, olyannyira, hogy társat is lehetőleg úgy választanak, hogy ez ne vita forrása legyen, inkább közös időtöltés. Számomra furcsa, de el kell fogadnunk, ilyen társkereső is létezik.

site_197_arabic_533118.JPG

Vonz egy sittes?

Igen, nem tévedés, létezik olyan társkereső, ami azoknak szól, akik egy éppen börtönbüntetésüket töltő kedves után kutatnak. Akár nő vagy és érdekel egy igazi rosszfiú, akár nő vagy és érdekel egy igazi rosszlány, van megoldás!

prison-cell.jpg

Gluténérzékeny vagy?

Nem tudom, hogy a gluténérzékenység mennyire valós probléma és mennyiben hisztéria. De kétségtelen tény, ez sokakat érint, naná, hogy van egy társkereső kifejezetten számukra.

Nudista vagy?

Számomra is furcsa, de sok ember imád tök meztelenül mászkálni egy strandon. Nekik szól a nudista társkereső, ha összejöttök, nem kell vitába bonyolódni arról, hogy miért is jó a nudizmus.

Én azt mondom, hogy remek dolog az online társkeresés, de bízzuk magunkat inkább az életre. Ha mi készen állunk, hogy meg fog érkezni az életünkben az a valaki, akire mindig is vágytunk. Nem feltétlenül lesz pontosan olyan, amilyennek elképzeltük, de érkezik, ez egészen biztos. Addig is, ha a kattanásod a pelenkázva füvezés egy határőrrel, van megoldás!

komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2017.10.14. 23:30:44

A füves társkereső nem hülyeség. Ahogy a dohányzás is egy fontos kitöltendő információ a társkeresők adatlapjain, a füvezés is lehet szempont.
Egy dohányos jobban elfogad egy másik dohányost, egy füves is egy másik füvest. Nincs ezzel probléma. Szívás után a szex is sokkal jobb.

A börtönös társkeresőről hallottam már, Amerikában nők simán leveleznek sittesekkel, várnak rájuk, majd persze jön a csalódás, miután az illető szabadul és megmutatja az igazi arcát, bebizonyosodik, hogy Jamal nem véletlenül, egy csúnya félreértés és az ellene összejátszó rendőrök miatt ült 15 évet, hanem tényleg egy agresszív állat.
A nők szeretik a rosszfiúkat. Ki lehetne rosszabb, mint egy börtönben ülő bandatag?

Molany 2017.10.14. 23:43:54

A gluténérzékenység másnéven cölikália szted hiszti? Barom.

2017.10.15. 00:31:07

@Molany: az esetek 90%-ában aki gluténmentesen táplálkozik, főleg aki gluténmentes kajákról tölt fel trendi képeket az instagramra és mindenhol mindenmentes cuccokat kér fontoskodva, az szimplán hipszterkedő fitneszbuzi. Vannak valódi gluténérzékenyek, ebben biztos vagyok, de az a fitneszmodell, aki instagramon pucsít és mindenmentes kajákkal pózol, az csak szimplán egy attention whore.
A gluténérzékenységnek van egy orvosi vetülete meg egy broscience vetülete. Az interneten a broscience sokkal gyakoribb.

vergyula 2017.10.15. 07:25:05

Miért lenne baj, ha az emberek olyan társat keresnek, akikkel hasonló az érdeklődési körük/hasonlóak a problémáik? Egy kapcsolatban fontos a megértés/elfogadás, minél inkább hasonlítunk, annál könnyebb.

vergyula 2017.10.15. 08:38:23

Szerintem lenne igény fideszes, balliberális, hazaáruló, soros, párhuzamos stb. társkeresőkre is.

JTom · http://ritkanlathatotortenelem.blog.hu 2017.10.15. 08:52:50

@Molany: cöliákia és nem cölikália ha már kioktatsz valakit. valóban nem hiszti, a kislányom is szenved tőle, az életében nem ehet egy szuper frissensült kiflit, vagy bármi mást pl. a Lidl pékségből vagy a Fornettinél. SOHA.
nehéz volt egy óvodásnak megértenie mindezt, most már nagylányként elfogadja, de néha látom rajta, hogy "de megenném..." :(

isti75 2017.10.15. 11:33:25

Társat csak az életben, a valós életben lehet találni. A neten nem müködik, illetve csak ritkán /véletlenül/ sikerül. Miért? Nagyok a távolságok, nincs igazi ismerettség, mindenki több emberrel ismerkedik egyszerre, stb... Ehhez az idiótizmushoz most hozzájön még 1-2 beállítható paraméter, "Glutén érzékeny börtönviselt pelenkás tüzoltót keresek aki extrém magas" Szerintem is a nyomiknak való, akik képtelenek a normális ismerkedésre.

2017.10.15. 13:31:09

@isti75: netes társkeresésnél simán elmennek egymás mellett emberek, vagy nyomnak egy "nemtetsziket", olyanokra is, akik amúgy teljesen megfelelnének nekik.
Miért?
Mert egy beállítása nem felel meg a tr elvárásaidnak. Például alkalmanként dohányzik, amiről pedig simán lemondana, ha téged megismerne és motiválva lenne. Vagy 100 kilométerre lakik a lakóhelyedtől. Pedig a vége úgyis összeköltözés lesz, ha minden jól megy.
Vagy kissé túlsúlyos. Pedig ezen is segíthet, ha kap motivációt.
Ehelyett az emberek csak az olyan jelöltekre nyomnak igent, akik az elvárásaiknak teljes mértékben megfelelnek és 5 kilométeren belül laknak. Rettenetesen bekorlátozzák magukat fejben, amikor online táskeresőt használnak.

kovacsbelane 2017.10.15. 17:07:19

"Szokatlan fétisek az illegalitás határán belül"
Ha jol sejtem, a legalitas szo az, amit valojaban hasznalni szerettel volna.

Köldök_szösz 2017.10.15. 17:19:06

@karandash: Igen egyet értek és még annyit hozzátennék hogy ez az egész a nem csak a neten lévő ismerkedéseket bassza el mivel az emberek igényei egyre csak nőnek

MPL firstlady 2017.10.15. 20:18:41

az egyenruhás oldalon a Csanád nevű modellpasi (via: Internet) az milyen egyenruhát visel, és tényleg Bugyi nevű községben lakik? LOL
süti beállítások módosítása