Györfi András

Ezért ne oltasd be magad!

2017. június 30. 14:58 - Györfi András szerk

Ha kattintottál, akkor bedőltél. Nem, ez a poszt és annak szerzője nem az oltásellenes agyrémek számát szaportítja. Oltásra szükség van, ha másképp látod akkor felelőtlen vagy és hülye. Az viszont tény, hogy az oltás már nem sokáig lesz oltás. 

Ugyanis egy új tapasz szerű fejlesztésnek köszönhetően hamarosan a bőrünkre helyezett apró eszközzel oldhatjuk meg a vakcinációt, sokkal kényelmesebben, egyszerűbben. Szóval oltasd be magad és gyerekeid a jövőben is, csak remélhetőleg nemsokára már nem tűvel hanem az alábbi videón látható találmánnyal.

Úgynevezett mikrotűk sorakoznak a felületén, talán a csaláncsípéshez hasonlóan oldja meg az "oltóanyag" bejutását a szervezetbe. Orvosra sem lesz szükség, egyszerűen a bőrünkre helyezzük és kész. Nagy mennyiségben szállítani is könnyebb mint a klasszikus oltóanyagokat, például harmadik világ béli országok esetén lehet ez érték.

 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása