Györfi András

A Graphisoft Parkban kap helyet Satoshi Nakamoto szobra

2021. május 19. 12:31 - Györfi András szerk

952_graphisoftparkfotok-3122.jpg

Erre a projektre különösen büszke vagyok, hiszen tőlem származik az alapötlet, persze kár lenne tagadni: egyedül nem tudtam volna véghezvinni. A lényeg a lényeg, szobrot állítunk a Bitcoin alkotójának, Satoshi Nakamotonak. A szobor már készül, pár héten belül kész is lesz, a helyszín egy kicsit nehezen jött össze, de végül megtaláltuk: 

a Graphisoft Parkban lesz Satoshi szobra. 

A csapatunk is igazán illusztris, a Mr. Coin kriptopénzváltó, a Kripto Akadémia, a Blockchain Budapest konferencia, és a Blockchain Hungary szövetség is minket erősít. A helyszínnek pedig azért örülünk, mert gyönyörű, egy hihetetlenül szépen karban tartott területről van szó. 

Ráadásul ugyanitt található a Steve Jobs szobor is, van egy Rubik-kocka ihlette óriási installáció is az egyik bejárathoz közel. Szóval nagyon szép az egész, már alig várjuk, hogy elérkezzen a szoboravató napja, remélhetőleg valamikor a nyár során. 

A szükséges tőkét részben saját zsebből, részben közösségi finanszírozással teremtettük elő, a Kripto Akadémián részletesen be fogunk számolni a befolyt összegekről. Kísérjétek figyelemmel a szobor életét, nagy visszhangra számítunk!

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása