Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Györfi András

Ducitárs.hu a TV2 Innovátor című műsorában

2020. május 04. 22:54 - Györfi András szerk

gyorfi_andras_tarskereso_ducitars_hu_ujsagiro.jpg

Csak kapkodjuk a fejünket, annyi médiamegkeresést- és megjelenést kap a teltek és vidámak társkereső oldala, a Ducitárs.hu, múlt hét szombaton például a TV2 Innovátor című műsorában szerepelhettünk. Ismét köszönöm a megjelenést, igazán jót tesz társkereső oldalunknak minden megjelenési lehetőség, főleg, ha egy országos kereskedelmi TV-ben kapunk teret.

Úgy érezzük, hogy jól sikerült, beszélhettem arról, hogy honnan származik a telteknek szóló társkereső szolgáltatás alapötlete, arról is, hogy az elmúlt közel harminc év során honnan hova jutott el az online társkeresés, mint iparág. Igazán tanulságos, remek forgatás volt, remélem a nézőknek is annyira tetszett, mint nekünk. Közben dolgozunk tovább a háttérben, mindent elkövetünk, hogy a lehető legtöbb telt társkeresőhöz eljuttassuk a Ducitárs.hu hírét!

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása