Györfi András

Blokklánc oktatás, mert minden tanulható!

2020. március 01. 16:07 - Györfi András szerk

blokklanc_bitcoin_kriptovaluta_kriptopenz_gyorfi_andras.jpg

Az utóbbi hetekben több neves intézmény, nagyvállalat is meghívott, hogy diákjaiknak, különböző munkaköröket betöltő kollégáiknak oktatást tartsak blokklánc témában. Túl azon, hogy nekem mekkora élmény volt ismét oktatni pár hónap kihagyás után, ismét rádöbbentem arra, hogy a blokklánc technológiát átadni sokkal könnyebb, mint azt sokan hiszik.

Azt is remek érzés volt látni, hogy az általam kitalált egyszerű, szerethető interaktív játékok mennyire sokat segítenek a közönségnek korosztálytól függetlenül megérteni a pénz lényegét, ezen keresztül jutunk el a kriptopénzek esszenciájához. A blokklánc pedig tipikusan olyan téma, amitől kár félni, hiszen szó szerint bárki képes elsajátítani a működés alapjait!

Ha élő oktatást szeretnél szervezni munkatársaidnak, fordulj hozzám bizalommal, ha pedig otthon, egyedül szeretnél tanulni, nézd meg a Kriptopénz ABC című könyvünket!

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása