Györfi András

Légzsák a telefonodnak

2018. június 29. 15:40 - Györfi András szerk

broken-phone-contract.jpg

Hányszor, te jó ég hányszor indult azzal a hetem, hogy a hétvégén ripityára tört kijelzőjű telefonommal indultam neki a plázák tengerének javíttatásért. Rendkívül kellemetlen, szarul néz ki egy pókhálós kijelző, nehezebben olvasható, egy idő után tovább repedezik. Borzalmas.

De ennek vége! Egy ügyes feltaláló örökre véget vet a betört kijelzők okozta bosszúságnak, végre itt az okostelefon légzsák! Arról nem is beszélve, hogy a találmánynak környezetkímélő hatása is lehet, hiszen a kevesebb szervíz kevesebb műanyag felhasználást jelent.

Egyelőre még csak prototípus, de a találmány zseniális, én biztosan veszek egyet amint lehet!

1 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2018.07.01. 13:27:33

Azért még reszelni kell ezen az egyébként tényleg hasznos találmányon. A videót és a képet elnézve az utólag felszerelt 8 kis rugós kar a telefon és egy telefon méretű fémlemez közé került, így pedig a telefon egyik oldala használhatatlan. Mondjuk ha a hátlapra kerül a lemez a kamerája elé a megfelelő átmérőjű lukat fúrni nem nagy ördöngösség, az is igaz.
süti beállítások módosítása