Györfi András

Ezért fektess sóba!

2018. január 16. 00:41 - Györfi András szerk

Tartsd a kriptovalutád és juss pénzhez egyszerre

sea-salt-on-spoon_1600.jpg

Folytatódik a remek blokklánc projekteket bemutató sorozatom, a mai poszt egy különleges ötletről szól. A SALT nem más, mint egy hitelezési rendszer. A koncepció zseniális. Ugye mi új vagy régi kripto mániások szeretjük tartani a kripto befektetéseinket, hiszen ki tudja melyik lesz az, amelyik a következő 10,000%-os növekedsét produkálja.

Tényleg, melyik lesz az? Az már sajnos szinte biztos, hogy nem a TRX. De akkor mégis melyik? A Ripple? Sokak szerint meg vannak számlálva a napjai. Talán az Ethereum? Ez már jobban hangzik. Esetleg a Litecoin? Nagyon remélem, hogy igen.

Lényeg, a lényeg, több mint 1,300 coin várja a befektetőket, legalábbis a tavalyi évben ez volt az irányszám, ma már könnyen lehet, hogy kétezernél is több coin és token keresi a maga útját a nagyvilágban. Szóval nem könnyű kiválasztani a nyerő lovat, éppen ezért aki hisz a területben az (ész nélkül) önti bele a nehezen megkeresett pénzét.

Igen ám, de ha szinte minden pénzünk kirptovalutákban áll, akkor mégis miből élünk meg a hétköznapokban? Miből megyünk nyaralni, bulizni, miből veszünk új cipőt a gyereknek? Persze, hogy erre való a SALT! Zseniális az alapötlet. Egy hitelezési rendszer amiben a fedezet, ha úgy tetszik letét, akár zálog nem más, mint kriptovaluta.

A hitel pedig FIAT-ban kerül folyósításra. Ha elmaradunk a törlesztőrészletekkel, akkor bizony levonásra kerül a bitcoinunkból, éterünkből vagy bármilyen más coinunkból. A platform természetesen saját tokennel is rendelkezik, ez a SALT. Remek alapötlet, komoly csapat, mindenképp érdemes megnézni!

Ha tetszett a poszt, kövess a Facebookon!

komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hajráargentína 2018.01.16. 01:05:55

Zseniális? Mint minden lombard hitel ez a bukás tuti receptje.
süti beállítások módosítása