Györfi András

Miért van egyre több társkereső oldal?

2018. január 15. 21:59 - Györfi András szerk

Szólógámia és MGTOW

23-single-ladies-feature_w750_h560_2x.jpg

Ahogy a legtöbb közhely, az is megállja a helyét, hogy mindenki vágyik egy társra. A praktikus motivációk minden jóérzésű ember fejében másodlagosak, egyszerűen "belülről" jön az indíttatás, hogy ne egyedül, hanem egy kapcsolatban éljük az életünket. Szeretni és szeretve lenni jó, valami manapság mégsem stimmel.

Jól szemlélteti a helyzetet, hogy már szinte egy gombostűt sem ejthetünk el az interneteken a nélkül, hogy ne egy társkreső oldalt találjunk el. Az oldalakról majd később, előbb lássuk a mai világ szokatlan vagy egyenesen döbbenetes jelenségeit és a feltételezett okokat.

Szólógámia - Saját magukkal házasodó nők

Bizony, nem tévedés, egyre nagyobb divat a világban az, hogy saját magukkal házasodnak össze nők. A logikát én sem értem, gondolom a lényeg az, hogy ha már nem találsz magadnak (vagy nem akarsz találni magadnak) egy férfit, akkor nosza, rajta vedd el saját magad. Nem amerikai hülyeség, Európában is terjed.

Bizony, szertartás is van, a nők ráhúznak egy gyűrűt egyik kezükkel a másikra, megköttetik a frigy. A rossz hírem az, hogy veszekedésektől ez a kapcsolat sem lesz mentes...

MGTOW - Men Going There Own Way

Férfiak, akiknek nem kell kapcsolat, nem akarnak egy nőt az életükben. Élik a maguk világát, dolgoznak a céljaikért, nincs szükségük sem egy kapcsolatra, sem a házasságra. Ha egy nőre vágynak, akkor a rengeteg szórakozóhely egyikén vagy adott esetben egy örömlány karjaiban meglelik a megoldást. Egyre népszerűbb a "mozgalom", tengernyi vonatkozó videó van a YouTube-on

Gyilkosságra buzdító feministák

Nemrég írtam arról, hogy mivé vált mára a feminizmus, nem tévedés, léteznek ma már olyan extrém nézeteket valló feministák is, akik szerint férfiakra semmi szükség, a legjobb lenne megölni mindet. Itt látható az egyik gyilkosságra buzdító videó. Szerintük tovább kell vinnünk az emberi fajt, de már férfiak nélkül. Ne kérdezd hogyan.

Hetven nem létezik

Bizony, a mai világban egyre többen gondolják úgy, hogy hetven különböző nem létezik, a Facebook is felkínálja már a lehetőséget Angilában, hogy mi magunk, egy szövegmező kitöltésével határozzuk meg, hogy mi a pontos nemünk.

Az elképzelés szerint létezik például "cendgender", ennek lényege, hogy egyik, majd az azzal ellentétes a neme valakinek, időről-időre váltakozva. De lehet valaki "exgender" is, ebben az esetben megtagadja, hogy őt elhelyezzék a nemiség spektrumán. 

Mi folyik itt Gyöngyösön?!

Jól látszik, nem kevés őrülettel terhelt a mai világ, nem csoda, hogy egyre több a magányos lélek. A szociológusok a fentieknél racionálisabb okokat emlegetnek, a házasság jelentette kötöttségeket egyre kevesebb férfi akarja vállalni, illetve egy válás során a férfiak rendre rosszul járnak anyagilag és sok egyéb szempontból is, a törvények általában a nőknek kedveznek.

A nők mindeközben egyre magsabban iskolázottak és egyre kevésbé érzik úgy, hogy csak egy férfi mellett biztosíthatják a jövőjüket. Sőt, sok nő szerint egy házasság, egy férfi egyenesen teher lenne az életükben. Lelkük rajta, szerintem nagyon meg fogják bánni akkor, amikor már késő gyereket vállalni.

Nem csoda ezek után, hogy a társkereső ipar virágzik, hiába gondolják sokan, hogy egy kapcsolatra semmi szükség, a legtöbb ember nem tud nemet mondani a természetes lelki igényeinek. A nagy társkereső oldalak (Randivonal, Parom.hu, Love.hu) uralják az itthoni piac jelentős részét, ráadásul számos nagy külföldi oldal is jelen van Magyarországon (Elittárs, Badoo), így nem csoda, hogy egyre többen próbálkoznak szűkebb köröknek szóló oldalakkal.

Ilyen az egyedülálló szülőknek szóló nemzetközi oldal is, ami nemrég érkezett meg hozzánk, ez a piac nagyobb, mint hinnénk. De van oldal kifejezeten azoknak is, akik egyenruhásokkal szeretnének megismerkedni. Lényeg a lényeg, a társkereső ipar dübörög, egyre több a szingli, viszont a természet jó mélyen kódolta belénk, hogy társas lények vagyunk, hiába bolondult meg a világ, a lelkünk mélyén mégis a legtöbben szeretnénk valakivel együtt élni.

Ha tetszett a poszt, kövess a Facebookon!

komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

boom2 2018.02.06. 13:28:52

1970 óta szignifikánsan több férfi születik, tehát felborult az egészséges nemi egyensúly(ha fordítva lenne, akkor lehetne egészséges a társadalom), ha hozzáveszem, hogy az "érintett" korú nők fele elmebeteg, akkor még rosszabb a helyzet. (nem tehetnek róla, a szüleik és a politika tehet róla)

"Nem csoda ezek után, hogy a társkereső ipar virágzik," jah a pénzt lenyúlják különböző válogatott módon, igen "virágoznak"
Épp elméjű ember, akiben van egy kis tartás, és volt gyerekszobája, az nem megy ezeknek a szaroknak a közelébe, mert még több folt esik az önbecsülésén, és akár durván megvágják a pénztárcáját is, A valódi "profilok" 1:10 (nő:férfi) arányban vannak, na ja. "Egy nőnek nincs szüksége erre, kimegy az utcára kirakja a picsáját" persze olyanoknak, akik a féreg és a patkány között helyezkedik el valahol, ezeknek szülnek gyereket, stb, stb...
Ezt használják ki az olyan senkiházi "tárkeresők", mint a fenn említettek is.
Az 1 millió férfi, fiú meg eldöntheti, hogy:
- megöli magát
- leéli egyedül az életét és a munkájába temetkezik, kurvázik(persze csak ha lehetősége van rá, mert az átlag embernek 2 napot kell azért a pénzért dolgoznia, amit a prosti 30 perc alatt keres meg, és még nem is luxus prostiról beszélünk).
- megpróbál vállalhatatlan nagy áldozatok árán (más kölkét felneveli/ kettyós némber kénye kedve szerint ugrálni) valamiféle párt találni és ha nincs szerencséje még hajléktalanná is válhat.
- simán megbolondul, és elvegetál élete végéig.

A tárkeresőknél, már csak a szexpartner keresők a jobbak az 500 forintos/sms díjaikkal, amik mögött nem létező személyek vannak, csak egy automata generál szöveget, persze ez megint a fenn említett 1 millió férfi/fiú ostobaságára, naivságára játszik rá.
A nők maguktól, ingyen, csak a szex élvezetéért nem adják oda magukat ennek a rétegnek.

Szóval ma ott tartunk, hogy az összes "társkeresőt" be kéne tiltani törvényi úton, és állami kézbe venni. Ingyenessé tenni a társ közvetítés, (OEP támogatottan) szakorvosok felügyelete alatt.(pszhiológus, háziorvos).

Mária HenGau 2018.02.27. 08:44:45

@boom2:
1. Ja, akkor azért kell a nő (esetleg feleség), h ne kelljen prostit fizetni, mert nincs rá keret. Van házi cseléd, meg ágyas, meg minden akit feleségnek nevez, .... esetleg.
2.. Anno sok férfi mondogatta, h minek vegyen tehenet, mikor bárhol bármikor ihat tejet. Nem kell család, nem kell házasság, mert vannak tehenek akiket bárhol bármikor megkaphatnak szex céljából. Na akkor egyék amit főztek, anno.
3. Mit láttak anno a lányok és fiúk a szüleiktől. Anya rohan a munkába, majd suli, vagy óvoda (attól függően mekkora a gyerek), majd bolt (illetve bevásárlás valamikor), otthon vacsi készítés, meg egyéb munkák elvégzése (ha van, és ahogy van). Apuka a TV előtt sörözve vakarja a tökét, pihen, hisz fáradt. A nő nem , neki mindent bírni kell. (??)
4. Majd, hulla fáradtan dugjál az uraddal, mint valami báj kurva.
Ezért a cseléd kurvaságért minek a házasság? Ki az a mazochista aki erre vágyik? Ja és arról még nem is beszéltem , h ha alkoholista verő barom. Ezért?? Az is hülye aki belemegy.
süti beállítások módosítása