Györfi András

Óriási siker a világ első Satoshi Nakamoto szobra

2021. szeptember 26. 14:04 - Györfi András szerk

 ke_pernyo_foto_2021-09-26_13_59_27.png

Nincsenek szavak, amik kifejezhetnék a büszkeségemet. Hat hónappal ezelőtt támadt egy ötletem, elkezdtük megvalósítani, megverekedtünk az összes hétfejű sárkánnyal, túljutottunk minden nehézségen, most pedig a szobor áll, és szó szerint csodájára jár a világ.

Szerepeltünk a CNBC-n, a Bloombergen, a New York Post, a Business Insider hasábjain, amerikai, illetve nemzetközi médiafelületek egész során, körbejártuk a Telex-Index-444-Forbes-HVG szentötösséget itthon. Valahányszor kimegyünk a Graphisoft Parba, mindig látunk selife-készítőket, fotózkodókat, érdeklődőket, a következő hetekben sokan érkeznek külföldről Budapestre a szobor miatt.

A projekt él és működik, a szobor üzenete eljutott oda, ahova szántuk. A mellszobor arca tükröződik, ezáltal mindenki a saját arcát láthatja benne, hiszen mi mindannyian vagyunk Satoshi. Megmozgattuk a globális kriptopénz-közösséget is, a Twitteren posztolta a munkánkat többek között Tyler Winklevoss, az egyik vezető kriptopénztőzsde alapítója. 

Ő az, akit a Social Network című filmből ismerhetünk, a Facebook alapötletét tőle és fivérétől "kölcsönözte" Mark Zuckerberg. A feldolgozás folyamatosan zajlik, mindenen egyes nap találunk újabb cikkeket Vietnámtól Brazíliáig, szó szerint jamaikai cikkek is előkerülnek.

Köszönöm a MrCoin, a Blockchain Hungary és a Blockchain Budapest csapatának, hogy hittek az ötletemben, és persze a Kripto Akadémiának is a rengeteg támogatást. Köszönet illeti a hazai közösséget is, akik számos jókívánsággal, illetve adománnyal segítették a munkánkat.

We are all Satoshi!

 Borítóképünkön Szilágyi Katalin, a Digital Hungary újságírója, aki szintén tiszteletét tette a szobornál, illetve kedvese.

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása