Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Györfi András

6 ok, amiért a telt nők jobbak az ágyban

2019. május 25. 16:25 - Györfi András szerk

ashley-graham-cosmopolitan-e1467894880748-930x465.jpg

A plus size nőket kissé mellőzi a mai világ, legalábbis a divatiparban és a médiában nem kapnak túl sok szerepet. Pedig sokan vannak, akik kifejezetten a telt idomokat szeretik, a nekik szóló társkereső oldal összeszedett 6 okot, amiért ezek a hölgyek jobbak az ágyban, mint karcsú társaik.

Biztonságos becsapódás

A különböző szexpózok kevésbé megterhelőek a férfi medencéje számára egy telt hölggyel, hiszen egy-egy lökés során a becsapódáskor puhább felületre érkezik, így bátrabban, akár nagyobb erőbedobással is mehet az aktus, ezt a férfiak nagyon szeretik, a nőknek is több örömet okoz. Arról nem is beszélve, hogy egy karcsúbb partner esetében a hölgy számára is veszélyes lehet a hevesebb szex, a telt hölgyek esetében nincs mitől tartani.

Ösztönös vonzalom

A férfiak a vizuális ingerekre reagálnak, egy nő akkor vonzó, ha az idomai azt üzenik, hogy egészséges utódnak adhat életet, ennek evolúciós okai vannak. A telt nők nagyobb mellekkel, szélesebb csípővel rendelkeznek, ez a látvány ösztönösen izgató a férfiak számára, minél nagyobb a vonzalom, annál jobb lesz maga az aktus is.

Van mit fogni

A férfiak nagyon szeretik, ha a nőies idomokat megérinthetik, megfoghatják, egy telt nő esetében erre bőven van lehetőség. Ezzel szemben a karcsúbb hölgyek bár szintén nagyon vonzóak lehetnek, de kevesebb lehetőséget nyújt a testük a kéz számára.

A nevetés afrodiziákum

A telt hölgyek vidámak, jó a humoruk, a nevetés pedig növeli a szexuális érdeklődést, hiszen a férfiak ösztönösen vonzódnak a vidám nőkhöz, a nevetés az egészség megnyilvánulása. A nevetés szinte afrodiziákumként hat a férfiakra, nőkre egyaránt. Ennek oka az endorfinban keresendő, a karcsúbb hölgyek kevesebbet esznek, sokat fogyókúráznak, így a “boldogsághormon”-ként is ismert molekulából kevesebb van a szervezetükben.

Több önbizalom

A telt nőknek több az önbizalmuk, mint vékonyabb társaiknak, márpedig a szexhez nagyon kell az, hogy egy nő bátran vállalja a testét, jól érezze magát a bőrében. A magasabb önbizalomnak az az oka, hogy a telt nőknek nem kell megfelelniük a manapság uralkodó, szigorú szépségideálnak. Ezzel szemben azok a nők, akik folyamatosan aggódnak a külsejük miatt, a testük legapróbb tökéletlenségeivel is sokat foglalkoznak, nehezebben tudják elengedni magukat, ez a szexre is kihatással lehet. A szépség belülről fakad!

Elfogadóbbak

A telt nők elfogadóbbak partnerükkel szemben, nem ítélkeznek akkor sem, ha a másikon is van némi felesleg. Ez szintén olyasmi, ami könnyedebbé, játékosabbá és mindkét fél számára örömtelibbé teszi az együttléteket.

1 komment
Címkék: 18+

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Useless1997 · www.use-less.blog.hu 2019.05.27. 17:22:39

Ne haragudj, de a saját tapasztalataimból kiindulva ezekkel nem tudok egyetérteni.

1. pont: Aki tanult fizikáz tudja. Nagyobb testtömeg =nagyobb becsapódás.
2. pont: Egy nagyobb melltől és szélesebb csípőtől még nem lesz jobb az ágyban a nő.
3. pont: Attól, hogy van rajta mit fogni, úgyszintén nem lesz jobb az ágyban.
4. pont: Egy átlagos és/vagy vékony lány is lehet vidám és rendelkezhet jó humorérzékkel
5. pont: Ebben csak egyszerűen nem vagyok biztos!
6. pont: Ez viszont igaz!
süti beállítások módosítása