Györfi András

Immár YouTube videót és szöveget is könnyedén kezelhetünk a lusta macskának hála

2024. február 13. 12:05 - Györfi András szerk

Legfontosabb projektem, a Lazy Felix böngésző-kiegészítés két fontos új funkcióval bővült, már nem csak képeket, de YouTube videókat, és szöveget is megjelölhetünk a segítéségével. A cél az, hogy könnyedebben, gördülékenyebben kezelhessük a számunkra fontos tartalmakat az online végzett munkánk során. Letöltés, linkek mentegetése helyett egyszerűen jelölhetünk, ha rávisszük az egeret egy képre, videóra vagy kijelölt szövegre, máris megjelenik a macskamancs, amit megjelöltünk, a böngésző jobb felső sarkában vár ránk. Érdemes kipróbálni, innen telepíthető!

lazyfelix_browserextension_gyorfi_andras.png

komment

Új funkcióval bővült a képek le-feltöltését szükségtelenné tévő startupunk

2023. október 27. 21:05 - Györfi András szerk

Immár meg is látogathatjuk azt a webhelyet, ahonnan felvettünk egy-egy képet a Lazy Felix segítségével. Startupunk új funkciója remek eszköz az online vásárlás szerelmeseinek, hiszen könnyedén összeválogathatják a termékeket, amik érdeklődésükre tarthatnak számot, majd az új, link ikonnal jelölt funkcióval utóbb újra felkereshetik a kiszemelt cipőket, kabátokat, TV-ket, autókat és egyebeket. De hasznos oktatóknak, tanároknak, kutatóknak is, a munkájukhoz szükséges képek megjelölgetése után ők is ismét felkereshetik azokat a weboldalakat, amelyeken ezeket megtalálták. Érdemes kipróbálni, remek újítás, ráadásul ingyenes továbbra is a böngésző kiegészítés! :)

ke_pernyo_foto_2023-10-27_21_04_49.png

komment

Miért töltesz le képeket, amiket egyből fel is töltesz valahova?

2023. március 07. 18:56 - Györfi András szerk

screen_shot_2023-03-07_at_18_54_13.png

A címben foglalt kérdésre egyszerű a válasz: azért, mert nincs más mód. Ez eddig pontosan így volt, most viszont elindult a Lazy Felix, egy Chrome kiegészítő, úgynevezett extension, ami erre a problémára igyekszik egyszerű megoldást adni. Egy-két kattintással telepíthető, már része is a Chrome böngészőnknek.

Ahelyett, hogy a jól megszokott -és teljesen fölösleges- módon letöltenénk a desktopunkra fileokat, egyszerűen vigyük az egeret arra a képre, amire szükségünk van, nyomjuk meg a jobb alsó sarokban megjelenő macskamancsot!

A Lazy Felix panelben már látni is fogjuk a kiválasztott képet, ahol pedig szükségünk van rá, például egy emailben, vagy egy WordPress odlalon, ott egyszerűen beillesztjük kattintással, vagy Drag-and-Drop-al! Tedd egyszerűbbé az életed, felejtsd el a felesleges letöltéseket, használd a Lazy Felix böngészőkiegészítést, legyen olyan kényelmes a napod, mint a macskának! :)

komment

AI Aisle, a mesterséges intelligencia piactér

2023. február 02. 10:35 - Györfi András szerk

circuits-5076887_1280.png

Erősen indult 2023 is, ám idén mindannyiunk szerencséjére nem egy újabb háború, hanem egy új technológia rúgta be az ajtót. Az évtizedek óta ígérgetett AI már nem a megfoghatatlan jövő távoli üzenete, hanem a hús-vér valóság.

A ChatGPT csupán az egyik döbbenetes eszköz, ami már bárhol, bárki számára elérhető, vannak már kép- és videókészítő, zenealkotó, szövegíró-fordító platformok, amik pillanatok alatt valósítják meg azt, ami egy embernek napok, akár hetek munkája.

A kínálat hirtelen egy kicsit mintha túl nagy is lenne, éppen ezért indult az AI Aisle, egy könnyen használható oldal, ami kategóriákra bontva sorolja, értékeli is a legfontosabb mesterséges intelligencia eszközöket. Ráadásul híreket is kapunk, sőt még a meghatározó AI cégek részvény-árfolyamait is láthatjuk. Ingyenesen elérhető, itt, nézzétek meg!

komment
süti beállítások módosítása