Györfi András

Ess szerelembe a blokkláncon!

2018. február 13. 17:03 - Györfi András szerk

159955_milosc_napis_walentynki.jpg

Az online társkeresés az én szívemnek különösen kedves terület, több sikeres társkereső oldalt is csináltam a múltban. Sőt, most is dolgozom egy speciális, tematikus társkereső oldalon. Most viszont egy olyan blokklánc projektet találtam, ami végre, végre, VÉGRE összehozza a kripto forradalmat a szerelemmel.

Végre? Nem biztos, hogy ennek a projektnek van létjogosultsága, de már kezdem megszokni az erőltetett, izzadtságszagú ötleteket az elmúlt hónapokban robbanó "forradalom" során. A Hicky nevezetű projekt nem mást ígér, mintsem, hogy nyomonköveti a randizni vágyó férfiak és nők viselt dolgait, így könnyen elkerülhetjük a rohadt almákat a kosárban. 

Nyilván, hiszen a blokklánc arra is jó, hogy jól kövessünk valamit, vagy valakiket. Kulcsszó a bizalom, könnyen hazudhatunk egy-egy mai társkereső oldalon. Ez amúgy valós probléma, ezt nem lehet vitatni. A Hicky rendszerében minden user hiteles, autentikus, valóban az, akinek mondja magát.

A közösség minden tagja biztos lehet abban, hogy az adatai, tartalmai, a profilja hozzá és csakis hozzá tartoznak. Hogy mi a tokenjük célja, az nem derül ki az oldalról. Az online társkeresés piacán szerzett hosszas tapasztalataim alapján a projekt kiindulópontja még csak-csak valid, a szolgáltatás egésze azonban gyenge lábakon áll.

Maga az app is természetesen decentralizált, hogy ez miért jelent értéket a szerelemre vágyó embertömegeknek az egyelőre rejtély. Az adataink biztonsága szép dolog, de nem ez az online társkeresés legnagyobb problémája, sőt, ez egy elenyésző probléma.

Az oldaluk mutatós, rendben van, a csapattagok is remek fotókkal kerülnek bemutatásra, de nagyon, nagyon keveset mondanak magáról a projektről, erőltetettnek hat az egész. De ne legyen igazam, reméljük, hogy ez egy újabb sikeres blokklánc projekt lesz sok-sok elégedett felhasználóval.

Rendszeres ICO beszámolók a Facebookon, kövess!

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása