Györfi András

Küldj rohadó virágokat vagy vegyél műherét a kutyának

2018. január 17. 00:41 - Györfi András szerk

cow-face-j0sufok7.jpg

A vállalkozói munkában az a szép, hogy sose tudhatod, hogy mi fog működni és mi nem. Néha egy gondosan megtervezett, komoly tőkével támogatott, profi csapat által menedzselt projekt csúnyán beleáll a földbe. Máskor pedig egy óriási baromság közepesen megvalósítva sikert ér el.

Egyszerűen a jövőt senki sem látja előre, csak találgatni tudunk, hogy mi fog működni és mi nem. Lássunk néhány extrém, szokatlan vállalkozási ötletet, ami bejött, vagy nem jött be, de legalább megpróbálták.

Küldj üzenetet burgonyán!

Bizony, van egy cég ami nem mást kínál, mintsem, hogy burgonyára írott üzenetet küldhetünk valakinek. Még mindig szeretlek, utállak, várlak az ünnep alkalmával, amit csak akarsz, ők ráírják egy krimplira és elpostázzák. Hülyeség? Az. De bejött? Bejött.

newpotato4_large.png

Küldj rohadó virágokat!

Virágot küldeni és virágot kapni jó, kifejezi a szeretetünket, együttérzésünket, szép gesztus. Különösen a nők szeretik. Valaki viszont úgy gondolta, ha már annyi szemétbe kerülő, elrohadó virág van, akkor miért ne lehetne ebből is pénzt csinálni? Bizony, egy "virág" küldőszolgálat ami nem friss, csinos csokrokat küld hanem szinte már erősen rohadó kórókat. Remek ötlet. Bejött? A Facebook oldaluk eléggé halott, úgy tűnik ez az üzlet rohadásra van ítélve.

Vegyél részt egy öleléspartin!

A swinger klubbokról régóta tudunk, ismeretlen emberek találkoznak egy nagy teremben és egymásnak esnek. Azért ennyire nem lehet állatias a dolog, de mégis fura. Viszont ha nem akarunk egy vad orgián részt venni, mégis vágyunk egy kis emberi érintésre, részt vehetünk egy ölelés partin, sokan összejönnek és egymáshoz bújnak. Szeretethiány a köbön, remek ötlet. Állítólag még tanácsokkal is segítenek azt illetően, hogy hogyan kell intim érzelmi kapcsolatot kialakítanunk valakivel. Zseniális! Legalábbis működik.

Vegyél műherét a kutyádnak!

Sok kutyát ivartalanítanak, jó okkal. Betegségeket kerülhet így el, tovább él, nyuogodtabb, nem mászik rá minden nőstényre, mindenkinek jobb így. De vajon nem árt ez az önbizalmának? Ki tudja. Az viszont biztos, hogy egy cég műherét, egy implantátumot kínál kutyatulajdonsoknak. Szerintem ez óriási hülyeség, viszont mint üzlet sikeres.

maxresdefault_3.jpg

Bérelj helyet a Mennyek Országában!

Senki sem szeretne meghalni, az élet tele van csodálatos dolgokkal. Lehetünk szerelmesek, szeretkezhetünk, sikereket érhetünk el, tanulhatunk, utazhatunk, ihatunk sört! Előbb vagy utóbb viszont mindenkinél lepereg az utolsó homokszem is. Nincs mese, biztosra kell mennünk. Mivel mindenki szeretne belépni a Mennyek kapuján, értelemszerűen nagy lehet ott a tolongás. De aggodalomra semmi ok, van egy cég, aki bérelt helyet kínál számunkra. Azt nem tudom, hogy Szent Péter jóváhagyása szükséges e ehhez, de az biztos, hogy én befizetek!

nature_clouds_heaven_019281.jpeg

1 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

antisocialnetwork 2018.01.18. 15:34:19

És ebből is meg lehet élni :)
süti beállítások módosítása