Györfi András

10 titok a nőkről

2018. január 09. 04:44 - Györfi András szerk

2face0e51ad2525bd9696b525dd3438b897cc5f9.jpeg

Amióta világ a világ, a férfiak meg akarják érteni a nőket. A feladat nem könnyű, de távolról sem lehetetlen. De vigyázz mit kívánsz, nem minden kedves a férfi fülnek a nők kapcsán. A valóság viszont tökéletes ragadozó, előbb vagy utóbb óhatatlanul utolér. Lássunk tíz fontos, praktikus titkot a nőkről. 

Miért nyúl bele a kajámba?

Szinte mindannyian jártunk már így, étterem egy csinos nővel, rendelünk, az étel megérkezik. Egy váratlan pillanatban átnyúl a tányérunkra és elcsen valamit. Mégis miért, ha egyszer neki is van mit enni? Egész egyszerűen tesztel. 

Ha elvehet a kajádból úgy, hogy egy szót sem szólsz, a női léleknek ez egyértelmű jel, ennél többet is könnyen meg fog úszni. Jelezd, hogy nem tehet meg bármit, tedd szóvá, hogy nem ám, az a te kajád, vagy egye meg a sajátját, vagy kérdezzen, mielőtt tőled elvesz bármit is. Nem fog tisztelni, ha bármit megtehet.

Apróságokkal kezdődik, egyre merészebb vizsgálatoknak fog alávetni. Ha az éttermi példával még nem találkoztál, mással már egészen biztosan.

Miért ilyen fontos a házasság?

A nőknek kell, hogy egy férfi gondjukat viselje. Nem lehet, legalábbis nagyon nehéz karriert építeni és gyereket nevelni egyszerre. Ha egyszerre erőlteti mindkettőt, egyikben sem lesz igazán sikeres. Ha adott a házasság, a probléma meg van oldva.

A nők úgynevezett szexuális piaci értéke idővel erősen csökken, ők is jól tudják, hogy a férfiaknak sokkal több ideje van megállapodni. Elengedhetetlen számukra, hogy tartósan maguk mellett tudjanak egy férfit. E mellett a nőknek nagyon fontos a figyelem, egy esküvő a tökéletes szociális orgazmus, a nagy nap róluk szól, csak róluk. Legyünk őszinték, a férfi csak ott áll, mint egy zsák burgonya.

Miért szeretik a "rosszfiúkat"?

A nők ösztönösen olyan férfit keresnek aki több és jobb náluk, a kedvességet sokszor a gyengeséggel azonosítják. Ha eltúlzod a figyelmességet, kedvességet akkor pillanatok alatt leírnak a nők. Erőt keresnek és magabiztosságot.

Minden nővel úgy kell bánni, hogy biztosan tudod, számos lehetőséged van még rajta kívül. Ha így jársz el akkor ragaszkodni fog hozzád. Ha gyengének lát akkor bekapcsolnak az ösztönei és jobb párt keres. Ne fogadd el a hülyeségeit, tegyél szóvá mindent, ami nem tetszik. A nők vezetőt keresnek, hiába mondják, hogy társra vágynak.

Miért imádnak pletykálni?

A nők rengeteget alapoznak a szociális kontrollra. Az evolúció mindenkit túlélésre tanított, a nők biológiai adottságaiknál fogva fizikailag gyengébbek, mint a férfiak. A férfiak nyers erővel operálnak, ha el akarnak érni valamit, ez ma is így van, hiába másztunk le a fáról. A nőknek marad a manipuláció, ehhez információra van szükség. 

Az információ hatalom, lehet, hogy ez úgy hangzik, mintha egy ócska krimiből származna, mégis igaz, különösen a hétköznapokban. Mindig légy óvatos, hogy mit mondasz el magadról, könnyen megbánhatod. Ez igaz a környezetedet egészére is.

Miért imádják a cipőket?

A külsőség a sikeresség kifejező eszköze, ha egy nőnek sok szép ruhája van, akkor bizonyára nincsenek anyagi gondjai, nem kell sokat dolgoznia. Ez az üzenet. Mutatniuk kell a külvilágnak, hogy sok mindent megvehetnek, a cipő, táska, egyebek fontos státuszszimbólumok a nőknek.

A női ruhadarabok távolról sem praktikusak ha fizikai munkáról van szó, különösen igaz ez a női cipőkre. Pontosan ezt akarják kifejezni, nem kell dolgozniuk. Nem, nem az irodai munkáról van szó, áttételes az üzenet.

Miért fáznak állandóan?

Ennek egyszerűen biológiai oka van. A női szervezetnek folyamatosan készen kell állnia a gyermekvállalásra. A női test központi része (a hastájék) magasabb hőmérsékletű azért, hogy biztonságban, melegben tartsa a magzatot. Ha valahova több jut, akkor máshova kevesebb, a test "perifériáira", a kezekbe, lábakba kevesebb hő jut, a nők ezért fáznak állandóan.

Miért ilyen fontos a táska?

Ez a pont is egyszerű, egy férfi nyugodtan tarthatja dolgait a zsebeiben, senki sem fogja a csípőjét méregetni. Ezzel szemben a női alakot folyamatosan vizsgálják a férfiak, nem mutatna jól egy kulcs, telefon, egyéb tárgy a csípő tájékán. Ezért fontos a táska és persze divattárgy is egyben.

Miért vonulnak el a mosdóba?

Szocializálódnak, a nők egyetértésre törekednek. Ehhez arra van szükségük, hogy a férfiakat legalább egy időre kizárják maguk közül és nyugodtan beszélhessenek, információt cserélhessenek. Ehhez remek helyszín a mosdó.

Miért készülődnek hosszasan?

Ha egy férfi sikeres akkor szinte semmire sincs szüksége ahhoz, hogy eredményes legyen a nőknél, akár melegítőben is kimehet az utcára. Ahogy vidéken mondják, elég ha egy fokkal szebb az ördögnél. Ahhoz viszont, hogy egy nő megszerezzen magának egy férfit, fiatalnak, csinosnak, vonzónak kell lennie.

Ez sok munkát igényel, a nőknek borzasztó fontos a külsőség. A férfiak többsége jó magasról leszarja, hogy hol tart egy nő a karrierjében. Legyen dögös, vonzó, kívánatos.

Akkor nem is fontos egy férfi külseje?

De, nagyon fontos, hogy hogy néz ki egy férfi. De sokkal, sokkal kevésbé fontos a nőknek a külső, mint a férfiaknak. Ha állati jóképű gyerek vagy de nem tudsz bánni egy nővel akkor seperc alatt félre fog lépni és ott fog hagyni.

A lista egyes pontjai lehet, hogy nyersnek hatnak, talán túloznak is. Nem állítom, hogy minden egyes nő pénzéhes, számító, gátlástalan. Távolról sem. De a nők nagy átlagára igaz, hogy ösztönösen erőforrásokat keresnek a férfiakban. Így él túl a nő és az utódai is.

Sikert, pénzt, előrejutást kutatnak. Igenis gyakran, ügyesen, szinte észrevétlenül manipulálják a környezetüket és különösen a férfiakat. Erre vannak programozva. Nem, nem gyűlölöm a nőket. Hiszek az őszinte, komoly, harmónikus kapcsolatok létezésében, látok is ilyet a környezetemben. De a tények makacs dolgok, ez van és kész, ez nettó biológia, az állatvilág tagjai vagyunk.

 Ha tetszett a poszt, kövess a Facebookon!

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása