Györfi András

Csinálj pénzt a testedből... kriptovaluta bányászattal!

2017. december 16. 19:29 - Györfi András szerk

speculative_capital36_valerie_maltseva-cropped.jpg

Nincs mese, tovább dübörög a Bitcoin, talán lassan felzárkóznak mellé más kriptovaluták is. Verseng a Litecoin, az Ethereum és még közel ezer coin. Nem csoda, hogy egyre többen tesznek ebbe pénzt, egyesek hitelt vesznek fel, sőt egyre többen adják el a lakásukat, házukat is azért, hogy jól bevásároljanak az új pénznemekből.

Én a lakást ugyan nem adnám el hisz nincs hova mennem, de egy csinos nővel bizonyára lefeküdnék például fél BTC ellenében. Szerencsére azonban nem kell már szexmunkássá válnunk ahhoz, hogy a testünkből csináljunk pénzt. Egy startup ugyanis azzal foglalkozik, hogy az emberi testet használja fel kriptovaluta bányászatra. 

A megalkotott mellény a test hőjét veszi fel, abból elektromos áramot generál mellyel bányászgépeket hajtanak meg. A bányászott valuták között van az Ethereum, a Dash, a Vetcoin és még néhány. Az alkotók szerint ez fontos lépés ahhoz, hogy felkészüljünk a mesterséges intelligencia okozta munkaerő feleslegre. Hiába, ha már nem leszünk jók semmire, akkor legalább egy helyben feküdve legyen valami hasznunk.

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása