Györfi András

Neked is lehet harmadik hüvelykujjad

2017. december 15. 01:27 - Györfi András szerk

hands1-960x580.jpg

Régen úgy tartották, a táltosok eggyel több, vagy eggyel kevesebb ujjal születnek, ki tudja, hogy is volt ez pontosan. Az viszont egészen biztos, hogy a mai világ egyre ütemesebben halad a tudományos fantasztikum felé. Ami korábban csak a képzeletünk szüleménye volt, az mára már valóság. Repülő autók, a bolygó másik oldalán élőkkel kommunikáció pillanatok alatt, a Mars utazás realitása és így tovább.

Kissé bizarr, de mégis jól illeszkedik a sorba az alábbi videón látható találmány. Ha esetleg a napi munkád során nem lenne elég a tíz ujj, akkor semmi gond, már erre is van megoldás. Ezzel a szerkezettel kiegészítheted a kezeid egy extra hüvelykujjal, pillanatok alatt és gond nélkül. Láthatunk pár érzékletes példát, könnyebb lesz így kártyázni, poharakat emelni, gitározni és sok egyebet csinálni. 

komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása