Györfi András

Médiasavanyúcukor, mert imádod

2017. november 29. 16:16 - Györfi András szerk

gummy_worms.jpg

Nem tartozom azok közé, akik úgy gondolják, a média tolja a béka segge alá az emberek ízlését, értelmi, érzelmi színvonalát. Ha valamit el lehet adni, akkor az el lesz adva, ha valamit nem lehet, akkor nem lesz. Az embereknek az kell, amit megvesznek, nem az, amit kínálnak nekik.

Különösen sokat támadott szegmense a mai médiavilágnak a trash, scripted, luxy, egyéb reality. Egy kigyúrt, nem az eszéért szeretett srác mindennapi bénázásai, néhány tehetős férjet fogott, aranyéletű nő, szex a Villában, ilyen celeb, olyan botrány. 

Persze, ezekre könnyű legyinteni, puffogni, hogy micsoda mocsok, de valamiért mégis nézzük, szeretjük. Legyünk egy pillanatra teljesen őszinték, legalább egyszer, csak titokban, önmagunkhoz. Én nem mondom el senkinek. Szereted ezeket a szarokat nézni.

Mert mélyen belül kíváncsi vagy a fitnesz celebnő melleire, combjaira. Mert valójában érdekel, hogy mekkora tahósággal áll megint elő az ügyeletes bulvárüdvöske. Olyan számodra a médiának ez a szegmense, mint a savanyúcukor. Nagyon rossz a szádba venni, valamiért mégis jó.

Illetve nem, nem egyszeri fogyasztásról van szó. Újra és újra előveszed, ha a kábeltévét már le is mondtad mert ugye ez a divat, akkor csendes magányodban online megnézed a Luxyfeleségeket, a Pumped Gabókat, a ValóVillákat. Igaz?

 

komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása