Györfi András

Ezért nem fontos a nőknek a pénz

2017. október 24. 22:46 - Györfi András szerk

o-women-money-facebook.jpg

A közgondolkodásban tengernyi tévhit él a nőkről, a mai posztban az egyik legfontosabb közkeletű butaságról lesz szó. Mégpedig arról, hogy a nőknek fontos a pénz, óriási szerepe van egy férfi anyagi helyzetének abban, hogy milyen sikereket érhet el a nőknél. Lássuk, ez miért nincs így.

Önbizalom

A nők ahogy a férfiak is, ösztönlények, az evolúció tanított minket arra, hogy hogyan gondolkodjunk, cselekedjünk. Az őseink élete még annál is nehezebb volt, mint amilyen nekünk itt és most, a modern világban. Éppen ezért a nők annak a férfinak akarják ösztönösen a gyerekét megszülni, akinek érezhetően van önbizalma.

Ha van önbizalmad, akkor minden rendben lesz veled és a családoddal, bármilyen helyzetben megtalálod a megoldást. A nőknek sokkal fontosabb egy szerény anyagi körülmények között élő, de önbizalommal teli férfi, mint egy tehetős, de kevésbé határozott.

Anyagi egyenlőség

Tény, ma itthon és sok más országban kissé beszűkültek az anyagi lehetőségeink, egy újabb válság is közeleg, nem mindenki úszik a pénzben. Viszont az is igaz, hogy a nemek közötti lehetőségek kopnak, egyre inkább igaz, közel azonos mennyiségű bevételt érhet el egy átlag nő, mint egy átlag férfi.

Ennek megfelelően némiképp elvesztették a férfiak a kenyérkereső szerepet, legalábbis már nem egyedüli pénzkeresőként jelennek meg egy kapcsolatban vagy családban.

Külső

Legyünk őszinték, csak most az egyszer, csak egy pillanatra. A külsőnknek óriási szerepe van az érvényesülésünkben. Ez igaz a karrierünkre, magánéletünkre egyaránt. Ha egy férfi jóképű, sikere lesz a nőknél, akár a világbank elnöke, akár nélkülöző idénymunkás.

Személyiség

Ha egy férfi humoros, sármos, ösztönösen vagy gyakorlat útján tud bánni a nőkkel, akkor sikeres lesz ezen a téren. Az emberek azzal szeretnek időt tölteni, akinek a társaságában jó érzik magukat. Szép dolog egy nagy autó és egy nagy ház, de ha tök unalmas egy férfi, akkor nem lesznek sikerei a nőknél.

Szeretet

Szó se róla, a nőknek is nagyon, nagyon (nagyon-nagyon) fontos a szex. Viszont a nők evolúciós programja a családalapítást helyezi középpontba, a kulcs gondolatuk az, hogy vajon az adott férfi mellette, a család mellett marad e. Ha azt látják, érzik, hogy valaki szereti őket, akkor jól érzik magukat.

Akkor is, ha az anyagiak nem feltétlenül vannak rendben.

Mindezek ellenére tény, sok nő van, akinek fontos, hogy mennyit keres a barátja, férje, milyen autóval jár és így tovább. De a nagy átlag számára teljesen érdektelen, legalábbis kevésbé fontos. A sikertelen, buta férfiak hiedelme az, hogy a nőknek a pénz nagy jelentőséggel bír párválasztáskor. Ez nincs így.

Ha tetszett a poszt, kövess a Facebookon!

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása