Györfi András

Szaros akták

2017. október 08. 20:01 - Györfi András szerk

csi-810x340.jpg

Sorozatgyilkosság, kéjgyilkosság, pedofília, aberrált fétisek, az emberi psziché sajnos rengeteg sötét, eltorzult vágyat hordoz magában. Azonban van egy beteges szokás aminek komoly társadalmi kártétele szerencsére nincs, emberi életeket sem tesz tönkre, mindemellett rendkívül mulatságos.

Ebben a posztban azokról az embertársainkról lesz szó, akik ilyen, olyan, amolyan okból előszeretettel, szokás jelleggel, mintegy passzióból szívesen szarnak ide-oda. Megnyitjuk a Szaros Aktákat, összeszedjük azokat az eseteket az elmúlt évekből, évtizedekből, melyekben valaki ki tudja milyen megfontolásból rendszeresen szart valahova, ahova nem igazán szerencsés. 

A floridai küszöbszaró

Egy folridai férfi a kétezres évek második felében éveken keresztül, az éj leple alatt besétált egy iskola tornatermébe és a küszöbre szart. Igen, pontosan a küszöbre. A sokadik alkalom után az iskola vezetősége megelégelte a küszöbszarást és biztonsági kamerákat szereltettek fel az épületre, így sikerült tetten érni az elkövetőt. A kriminalisztika azóta is floridai küszöbszaróként emlékezik az elvetemült gonosztevőre.

A norvég golfpálya szaró

Nem csupán az USA szenved kényszeres szarosoktól. Norvégiában már közel egy évtizede kínozza egy golfpálya tulajdonosait és vendégeit az ismeretlen golfpálya szaró. A gazember szokása nem más, mint az, hogy egyes (következetesen használt) lyukakba szarik a pályán és a használt WC papírt is gondosan elhelyezi a lyukban. Nemrég erős lámpákkal kezdték el bevilágítani a területet, hogy a mindig hétköznap éjjel érkező vadat elriasszák. Sikertelenül.

A kolorádói járdaszaró nő

Hannibal Lecter óta tudjuk, az elvetemült bűnözőket ritkán kapják el élve. Sőt, az is nagy dolog, ha egy fénykép, különösen egy videófelvétel készül róluk. Ez történt a kolorádói járdagyalázóként elhíresült nővel aki egy család háza mellé végezte a dolgát rendszeresen. Mindig futás közben jutott eszébe, hogy bizony nyomot hagy maga után. Mindig ugyan oda, mindig felkészülten, WC papírral érkezett. Egyszer lencsevégre kapták, a rendőrségnek viszont még mindig nem sikerült rács mögé zárni.

A templomgyalázó

Úgy tűnik Florida egy különösen fertőzött pontja a világnak ha kényszerességről van szó. Én magam nem vagyok vallásos, de hiszek abban, hogy tiszteletben kell tartanunk mások hitét. Ezzel feltehetőleg nem értene egyet az a férfi aki egy helyi templom lépcsőjét használta időnként mellékhelyiségként. Róla is van fotó, őt még el is kapták. Nem tudott magyarázatot adni a tettére. 

cnmcy8exaaa-zov.jpg

A férfi aki egy templom lépcsőjére piszkított rendszeresen.

Nem tudom, hogy mi járhat annak a fejében, lelkében, aki így fejezi ki a véleményét. Feltehetőleg kezelésre szoruló, beteg emberekről van szó. Remélem mindegyikük megtalálja a maga nyugalmát és rendbe tudja tenni az életét. Mindenesetre vicces a jelenség, persze értem, hogy nem kevés bosszúságot okoznak azoknak, aki elszenvedik a hülyeségüket.

komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása