Györfi András

Miért forgácsolja szét magát az ellenzék?

2017. április 15. 16:07 - Györfi András szerk

Már meg sem tudom számolni, hogy hány különböző ellenzékinek szánt kezdeményezés és párt van itthon. Párbeszéd Magyarországért, Együtt, Momentum és sokan mások. A már parlamentbe jutott pártokon túl se szeri, se száma a kormánybuktatónak szánt szervezeteknek. Fura, valamiért emlékeztet a magyarokról kialakult képre ez az egész miszerint sokra képesek, összefogásra nem.

Ami még ennél is kellemetlenebb, hogy mint minden ravasz hatalom, a mostani is ösztönösen használja az oszd meg és uralkodj elvét. Pontosan ez a cél. Természetesen nem reális, hogy egy MSZP e.g. a Jobikkal vagy a Jobbik az Együtt-el összefogjon, adott esetben koalíciót alkosson. Ezzel nincs is semmi gond, de az aprócska, parlamenten kívüli politikai kezdeményezések miért nem igyekeznek kerek egységet alkotni?

Senki sem tudja követni a fiatalok által harácsolt szervezetek sokaságát, ez kommunikációs és marketing szempontból is nonszensz. Ennyi a nagy gondolat, így nem fog menni. Ráadásul a célközönség is közeli mindegyikük esetében, egy okkal több, ami valamiféle összefogás felé vihetné a folyamatokat.

Györfi András

komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása